Hvem er vi?

Vi har fokus på kvalitet og tryghed.

Om os

Din el-installatør i Roskilde, København og Nordsjælland

Elvaerk er din autoriseret el-installatør. Vores virksomhed blev grundlagt i 2019, og vi har siden da tilbudt vores kunder løsninger af højeste kvalitet.

Vi er kort sagt en en autoriseret el-installatør med base i Roskilde, men som også udfører opgaver i hele København og omegn, samt Nordsjælland. Vores pålidelige elektrikere leverer kvalitetsløsninger til både privat- og erhvervskunder.

Vi har fokus på at sætte kunden i centrum, og vi er eksperter i at lave skræddersyet løsninger, der matcher kundernes ønsker og behov. For os er det vigtigt, at vores kunder føler sig trygge, når de vælger os til at stå for deres el-projekter. Derfor sørger vi altid for fuld gennemsigtighed i alt arbejde, så du som kunde altid har et klart overblik over hele processen. Vi kan derfor også garantere, at der ikke kommer overraskelser på regningen.

Vi sætter kvalitet først

Vi har siden virksomheden startede i 2019 haft fokus på at levere høj kvalitet, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med de små detaljer. Vi stræber ikke efter at være de billigste, men derimod at levere det bedst mulige resultat.

Vi tager os af alt fra mindre reparationer og service til større projekter, som f.eks. nybyggeri og renoveringer. Vores dygtige fagfolk står klar til rådgive dig, så du får en løsning, der matcher dig og dit projekt.

Udfyld vores kontaktformular

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave? Eller har du spørgsmål?

Udfyld vores kontaktformular – så vender vi retur med et svar hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit projekt

Skal vores dygtige el-installatør hjælpe dig? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at finde en løsning, der matcher dig og dine forventninger. Du er altid garanteret en elektriker, der har fokus på kvalitet og tryghed.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 60 60 59 59 eller på mail info@elvaerk.dk. Vi ser frem til føre dine ønsker ud i livet.