Privat

Vi sikrer kvalitet og god kundeservice

Privat

Professionel el-installatør

Elvaerk er din autoriseret el-installatør, der tilbyder alle typer af el-opgaver for private. Vi er eksperter i alt lige fra el-tjek til el-renovering, energioptimering og intelligente installationer.

Vores team består af erfarne elektrikere, der er up-to-date med de nyeste teknologier og regler inden for branchen. Vi benytter kun de bedste materialer til installationerne for at sikre en god driftssikkerhed og lang levetid.

Vi kan håndtere alt lige fra mindre renoveringer, som for eksempel installation af ekstra stikkontakter eller udskiftning af lysarmaturer. Vi kan også løse mere komplekse opgaver, såsom en fuld el-renovering af et badeværelse eller køkken, samt komplette el-renoveringer af hele boligen. Vi har den viden og erfaring, der skal til for at kunne håndtere el-installationer i både nybyg og renoveringsprojekter.

Vi har kunderne i centrum

Som kunde hos os er du garanteret fuld gennemsigtighed i alt arbejde. Du ved altid præcist, hvad du betaler for, og der vil aldrig være nogen ekstra regninger. Vi ønsker at skabe et tillidsfuldt og ærligt forhold til vores kunder, så du altid kan føle dig tryg ved vores arbejde.

Hos Elvaerk har vi fokus på en god dialog gennem hele processen. Vi tror på, at det giver det bedste resultat samtidig med det, skaber tryghed for dig som kunde. Du vil altid blive mødt af en smilende elektriker, der har dine ønsker og behov i centrum. Din tilfredshed er vores succes.

Udfyld vores kontaktformular

Ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave? Eller har du spørgsmål?

Udfyld vores kontaktformular – så vender vi retur med et svar hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal du bruge en professionel el-installatør til at løse dine el-opgaver i boligen? Tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at lave en skræddersyet løsning, der matcher dig og din bolig.

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 60 60 59 59 eller på mail info@elvaerk.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.